• Banci din lemn pentru gradina si interior

  Banci din lemn pentru gradina si interior

  O bancă de lemn poate fi făcuta dintr-o serie de produse din lemn diferite, inclusiv din lemn masiv (lemn de esenta tare sau rasinoase), placi aglomerate (PAL), plăci din lemn furniruit (de exemplu, placaj)..

 • Garduri din lemn pentru curte

  Garduri din lemn pentru curte

  Confectii-Reconditionari-Lemn.ro va pune la dispozitie o varietate de garduri clasice din cedru, cherestea tratata la presiune si pin rosu..

 • Foisor din lemn pentru gradina

  Foisor din lemn pentru gradina

  Un foișor (de asemenea, numit si pavilion) este o structură exterioara de sine stătătoare oferind adăpost de soare sau de ploaie. Acesta poate fi deschis sau închis și este proiectat pentru a crea o ambianta exotica favorizând relaxarea...

 • Paturi din lemn

  Paturi din lemn

  Un pat din lemn poate fi realizat din diferite tipuri de lemn, in diferite stiluri, si avand o larga gama de functionalitati...

Confectii-Reconditionari-Lemn va pune la dispozitie o gama larga de mobilier si confectii din lemn, de la traditional la contemporan sau uzual, si multe alte produse unicat din lemn facute dupa cerintele clientului. 

Ne-am stabilit intotdeauna cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate pentru produsele pe care le vindem. Va vom oferi numai produse pe care noi insine am fi mandri sa le avem in case! Confectii-Reconditionari-Lemn are o lunga istorie de clienți mulțumiți care stau ca o marturie a calitatii produselor oferite și excelența serviciilor noastre.

Noi credem ca mobilierul ar trebui facut sa dureze, si daca este lucrat cu rabdare si pricepere, va dura! Astazi din pacate, in multe magazine dedicate vanzarii de mobilier din lemn, produsele oferite sunt construite fara un bun control al calitatii. Materiale inadecvate, neglijenta muncitorilor si ansamblarea necorespunzatoare a devenit o practica obisnuita, iar ca resultat, majoritatea produselor de mobilier vandute azi in magazine stau foarte prost din punct de vedere al calitatii si al fiabilitatii.

“Scopul Confectii-Reconditionari-Lemn.ro este de a le oferi clientilor nostri mobila si confectii din lemn de cea mai buna calitate si produse finite la preturi cat mai mici, iar in acelasi timp sa impartasim cu ei bucuria de a transforma o banala bucata de lemn intr-o pretuita mostenire de familie.”

De ce sa alegeti Confectii-Reconditionari-Lemn.ro?

  Personal Experimentat 

Avem grija sa satisfacem cererile, nevoile si dorintele clientilor nostri. In acest scop avem un personal prietenos si cu experienta care sa va indrume pe parcursul cumparaturilor. 

 Calitatea Produselor 

O vorba populara spune: “Calitatea unui obiect se vede inca mult timp dupa ce pretul a fost uitat.” Banii pe care ii economisiti la o achizitie se pot reflecta mai tarziu intr-un produs de mobilier dezamagitor. La Confectii-Reconditionari-Lemn.ro vindem confectii si mobila din lemn de calitate la preturi accesibile.

 Preturi Accesibile  

Pe Confectii-Reconditionari-Lemn.ro veti gasit mobila si diferite confectii din lemn la preturi rezonabile pentru buzunarul fiecaruia!


Ne dedicam pentru satisfacerea clientului!

Serviciul clienti fiind in orice moment la dispozitia dvs., sunteti sigur ca veti primi atenția personale de care aveți nevoie, atât în ​​timpul experienței dumneavoastră la cumpărături cat și după ce noul mobilier ajunge la domiciliu sau la birou. În cazul în care apare o problemă cu achizițiile dvs., echipa noastra de client service este aici pentru a se asigura ca problemele sunt tratate rapid și eficient și dvs. veti rămâne complet mulțumit.

Nu vedeti exact culoarea sau tipul materialului pe care il căutați? Nu vă faceți griji. Echipa noastră de asistență vă poate ajuta sa vizionati sutele noastre eșantioane de lemn. Aveti un material anume care doriți să se potrivească cu viitorul dvs. mobilier? Doar aduceti-l la dvs. și echipa noastră de servicii pentru clienți vă poate ajuta sa il potriviti cu o piesă de material din stoc sau vă va ghida în găsirea materialului perfect pentru comanda.